Änglar, paj och affirmationer

Tror du på änglar? Det gör jag, och det känns tryggt. Jag tror både på dem som de flesta av oss inte ser, och på dem som går runt här på jorden. Jag har förmånen att få känna några stycken. Idag var en av dem, sköna Helena här på besök.

Med sällskap av en nygräddad blåbärspaj hann vi diskutera livet under några timmar. Vi hjälper och stöttar varann och peppar för planer i framtiden. Vi tänder ljus (ja, även i värmen!) och ger varann otroligt positiv energi. Våra problem blir som bortblåsta när vi ses, och jag känner mig så välsignad att få ha Helena i mitt liv. En doer. En som tar tag i sitt liv och som lever efter sina drömmar och inte efter hur den gängse normen ser ut. Vem är ängeln i ditt liv?

Nu var ju pajen glutenfri (havregryn och mandelmjöl, tips) så någon mer magvärk hann aldrig uppstå. Magen känns ok idag med! Jag började min morgon med djupandning och en affirmation om hur jag vill ha min dag. Vad är en affirmation? Jo, en stark tanke om hur min dag ska se ut, jag går in i känslan så att det känns som om det nästan redan hänt. Magi! Affirmationer fungerar på allt från att skaffa den nya rätta bostaden och det rätta arbetet till att favoritblusen ska finnas kvar i affären när du kommer dit, fast det är tokrea. Tror du på det, funkar det. Det här är något jag hållit workshops i, så det finns mycket att berätta. Mer om det i ett annat inlägg!

Jag ser fram emot morgondagen, då jag ska träffa en för mig ny person som kanske kan hjälpa mig framåt i min process med att bearbeta min övergivenhetskänsla. Jag känner mig faktiskt inte speciellt övergiven, egentligen. Men min kropp gör det. Cellminnet är starkt, och det går inte att fly från det. Spring, och det springer ikapp vart du än flyttar och vilken mörk garderob du än gömmer dig i. Lika bra att konfrontera den där jobbiga typen som springer sig svettig bakom mig…!

Ha det fint.

KerstinKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *