Förlåtelse

Ibland fastnar vi i ilska och känner oss förorättade. Det finns ju så klart grader av hur starkt vi känner, beroende vad som hänt oss. Om någon gjort något mot oss som är hemskt, kan det vara svårt att släppa taget om det. ’Hur kan han eller hon? Jag kommer aldrig att förlåta.’

Jag har en hel del erfarenhet från min uppväxt av att känna mig illa behandlad. Min självkänsla har blivit tilltufsad och inte den starkaste. Med målmedvetenhet har jag tränat upp självkänslan till att idag vara bra. Kanske inte alla dagar eller alla stunder, men på det stora hela.

Jag har gått i terapi och fått verktyg men jobbet har jag gjort själv. Varenda dag har jag tränat på att tro på mig själv, i många olika situationer med olika människor. Ett heltidsjobb, men resultat har det gett! 💪 Hur är din självkänsla?

När man är besviken på en annan person är det som sagt svårt ibland att förlåta. Glömma behöver vi inte göra, men förlåtelse handlar om att släppa och gå vidare för vår egen skull. Idag har jag haft ett fint möte med en person där verkligen förlåtelse skedde, från bådas håll. Vi drack kaffe och pratade ut. ☕️ Ältade inte utan beslutade att bara stryka ett streck och gå vidare. Så skönt! Andas lite lättare nu och kommer sova gott inatt!

Det är sköönt att förlåta. ❤️

Jag satt efteråt i en timme och njöt av den vackra utsikten.

Må så gott! 🌸Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *