Knepiga karman

Tänkte prata lite mer om karma.

Det står ju i Bibeln att det vi sår får vi skörda, och det kan jag skriva under på. Nu har jag inte läst Bibeln speciellt noga och kallar inte mig själv religiös, snarare andlig. 🙏

Men nog är det så att det vi ger i form av tid, kärlek, pengar, elakhet, ja allt, kommer tillbaka till oss?! Kanske inte i samma stund och kanske inte från den du gav till, men nog sjutton får vi tillbaka förr eller senare?

Det kallas karmalagen och är i min värld lika verklig som attraktionslagen. Jag har dock inte alltid förstått sambandet under min uppväxt, så nog har jag gett ut det jag verkligen inte ha velat ha tillbaks! 😮 Jag har lärt mig den hårda vägen och livet har tvingat mig att bli mer ödmjuk. Vilket har varit bra för min ångest som legat som en slöja över större delen av mitt liv. Ångesten mildras av att ge ut bra saker och få bra saker tillbaks.

Jag ser det på människor i min omgivning hela tiden; de som ger och ger utan att förvänta sig nånting tillbaks får så otroligt mycket tillbaka från allt och alla, det är en evigt snurrande cirkel.

Och de som håller tillbaka och är lite snåla med känslor, tid och materiella saker lever ett lite andligt fattigare liv, i mina ögon.

Mitt mål är att ge ännu mer. Ibland kan jag inte pga min högkänslighet, jag behöver vara för mig själv. Det grämer mig. Jag vill vara en härlig Lill-Babs och ge allt! Men jag får vara nöjd med att vara Kerstin och ge det jag kan.

Ha en fin onsdag! 🤗Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *