Planeternas inflytande

Natten var inte rolig. Magvärken och ångesten jagar mig skoningslöst. Jag, som oftast försöker tänka i positiva banor, lyckades inte. Hade jag varit en som svär (nåja, det händer nån gång) så hade jag skrivit ett fult ord nu för att understryka mitt elände. Men såhär: $#%^*@. Nåt sånt.

Så det var tur att jag just idag hade ett astrologbesök inplanerat. Jag har varit nån gång tidigare till henne och hon är duktig. Jag tror på planeternas inflytande på vårt liv. Det är starka krafter, som astrologerna studerat ingående och om vilka de kan berätta för oss om vad som händer.

Enligt min astrolog är jag inne i värsta livsdramat med Pluto som dominerande planet. 🌑 Pluto drar fram det mörkaste i livet, mörkrets furste som hon kallade honom. Vi kommer inte undan, det djupaste djupa ska upp till ytan och bearbetas. Det handlar för mig om, som jag redan listat ut, övergivenhet. Och inte bara i detta liv utan även om tidigare. Och som regressionsterapeut tror jag ju på tidigare liv, har upplevt många av mina i hypnos. Så även dessa fattiga, eländiga liv där jag är fullkomligt lämnad åt mitt öde.

Enligt M är det inte så många som går igenom det här. Jag är dock tydligen en av dem. Och det dröjer 248 år innan liknande planet-konstellation inträffar, så jag lär klara mig. 🙃

Det var skönt för mig att höra att jag är mitt i det nu och att det finns ett slut på det. Men fick samtidigt en varning; tar jag inte hand om mig nu kan det gå illa. I know.

Jag ger mig själv massor med kärlek och omtanke nu, och min lilla mage får snäll kokosmjölk. Lindar in mig i mjuka filtar och tankar kärlek från änglavänner. 👼 Ser snälla filmer och lyssnar bara på roliga poddar. Jag satte mig och såg ut över min vackra stad efter besöket hos henne.

Ska igenom det här…..

Vad kämpar du med? Har du också Pluto på besök nu? Om vi tänker på varann ikväll tror jag vi hjälper varann. ❤️ Kram.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *