Aktningsvärda Akupunktur

Natten var ok men inte så mycket mer. Att ha ont, förmodligen var som helst på kroppen, tär. Humöret sjunker och jag känner hur jag har lett mot människor i flera månader utan att mena mitt leende. Jag har inte känt mig glad. Men jag tänker att det är bättre att fejka ett leende, det mår nog både jag och mina medmänniskor bättre av. Fake it til you make it, är ett av mina motton!

När jag inte har legat och storgråtit, vill säga. Men man får välja sina tillfällen!

Min roadtrip mot Upplysning fortsätter konstant. Jag har hört ordet akupunktur av flera personer sista tiden, och imorse trillade polletten ned. Kanske ska prova det?! 😳 Det har ju inte varit så lockande med nålar, men nu äntligen ringde jag upp en rar kinesisk dam som erbjöd mig tid redan idag!

Sagt och gjort, några timmar senare låg jag på hennes brits under en timme med nålar instuckna från topp till tå. Inte så farligt faktiskt. Under tiden jag låg där spred sig en skön värme i kroppen och framför allt i magen. Härligt. Nu ska här kokas nyttigt te och drickas under några dar, sedan ska jag tillbaka.

Även om jag vet den psykologiska orsaken till mitt onda behöver jag ju hjälpa kroppen rent fysiskt. Den är utmattad, stackarn. 💕

Känner mig lite glad nu. Lite. Ska göra mina trauma-övningar, så blir det nog en bra natt.

Ha det fint. ❤️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *