Lycklig utåt

Undrar hur många på Instagram och Facebook som visar upp sanningen i sitt liv? Du har en eländig dag då allt gått snett från det du vaknar tills du går och lägger dig. Bränner dig på morgonkaffet, missar bussen, tappar klacken på skon 👠och får utskällning av kollegan eller klasskompisen. 😞 Du känner dig ungefär såhär:

Men visar upp det här på sociala medier:

Jag ska erkänna, jag är en av dem. Mina värsta dagar är det ingen som får se, aldrig i livet. 🙈 Men jag är så trött på mig själv och tänker utmana mig själv. Ibland ska jag lägga ut bilder lite närmare sanningen. Vad har jag att förlora? Kommer någon att tycka mindre om mig? Knappast va? Kommer någon känna igen sig? Ganska troligt.

Det är skönt att bli lite äldre. Man kommer på saker som man önskar man visste när man var tjugo. Vi borde leva livet baklänges: Börja som åldringar då vi är förhoppningsvis kloka och fulla med självkänsla och ta med oss det till ungdomen. Så vi får sluta våra dar unga, vackra men utan ungdomens komplex! 👌

Just idag mår jag helt ok. Har kommit igång med jobb och kollegor. Magen trilskas inte alltför envist. Sånt är livet!2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *