Att följa tecken

Tror du på tecken? Du står villrådig och vet inte vilken väg du ska gå, och något händer som gör att du plötsligt vet. Magkänslan talar om det. Intuitionen, samma sak.

Det kan vara i stort och smått. Ska jag köpa den blå eller den vita jackan? Ska jag flytta till det där lite för dyra huset som jag älskar? Ska jag byta jobb eller vänta tills det blir bättre, kanske eventuellt…

Jag tycker att min intuition är riktigt bra. Den blir ännu bättre om man lär sig att lita på den, vilket jag gått kurs i. Älskar att gå på kurs! Som sagt, sedan jag gått kurs i det vet jag att magkänslan talar om för mig vilket som är det rätta valet. Det är praktiskt, som ett google inne i magen. Bär det alltid med sig, utan ens en mobil. 📱

I min jakt på den rätta terapeuten får jag små signs av Universum om vilken som kan hjälpa mig bäst. När man åkt långt till en och hon ringer återbud två minuter innan man knackar på dörren, är det ett tecken för mig. Check på den, inte för mig. När en bråkar om en faktura med otrevlig ton, check på den, inte för mig heller. De sållas bort väldigt enkelt, och jag går vidare. Utan att vara otrevlig, de har ju visat vägen.

Tecken kan man få om man ber om dem också. Det gäller bara att vara öppen för det man får till sig.

Du kan också be om prövningar. Hur långt har jag kommit i min utveckling här egentligen? 🤔 Be om en prövning för att testa och livet kommer att förse dig med en. Superpraktiskt! Men var beredd på en mindre smäll…😉

Helgen spenderar jag med bästa vännen, promenader, höstgryta och djupa samtal. Balsam för mitt, just nu, sköra inre.

Kram och ha en fin helg. 🌺Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *