Jag lyssnar på tystnaden

I mitt tillstånd vill man inte ha ljud omkring sig. Det vill jag inte i normalt tillstånd heller, tycker det är jobbigt med hög musik, många som pratar samtidigt och reklam på tv. 🖥 Då stänger jag av ljudet.

Är man låg blir det ännu värre med ljud. Blir tokig på min unga långhåriga granne som är såå stolt över sin bullriga raggarbil och låter den gå på tomgång i tid och otid för att meka med den. (Jodå, tant har sagt till hehe. Flera gånger). 😈

Det som får mig mest i balans är långa promenader i skogen bredvid, där kor och får betar. Jag andas in den gröna färgen till hjärtchakrat och föreställer mig helt frisk. Jag pratar med djuren och njuter av trädens sus. Finns det något mer avslappnande och läkande?

Fick bakläxa av min kinesiska dam igår, med rätta. Några glas vin i helgen i trevligt sällskap ställde till det i magregionen, och hon undrade bistert: Varför dricker du alkohol? Och stirrade argt. En sån enkel fråga med ett enkelt svar. Ja, så dumt ju. Mår ju inte bra. Sluta genast Kerstin.

Det är inte alltid lätt att vara ’duktig’. Jag gör så gott jag kan. Och ber mina änglar om hjälp. 👼🙏

Vad kämpar du med? Hör av dig så lyfter vi varann. 🧚‍♀️ Ha en fin kväll.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *