EFT-knackning

Jag har ju gått i ide lite sista tiden, trots att det bara är sensommar. 🐻Orkar inte riktigt boka upp mig, och känner mig avstängd.

(Här på bryggan satt jag och fikade häromdan.)

Men när jag väl träffar olika människor känns det så varmt och skönt. 💕

Som när en kund kom på hudvårdsbehandling idag (nämnde jag att jag är hudterapeut också? Nåväl, det är jag sedan några år). Och man får ett härligt givande samtal tillsammans. 👭

Som när man går ut med grannhunden och en dam med annan hund stannar och småpratar i en kvart i skogen. 🐶🐶🌲🌲 Trevligt och avslappnat.

Och när det ringer på dörren och en kille i mellanstadieåldern 👱‍♂️står där och bockar artigt och presenterar sig. Säljer jultidningar (ute i god tid minsann) och jag nästan behöll honom så go var han. Han vet inte om hur varm i hjärtat jag blev av hans närvaro, men så var det. Fina ungdomar!

För flera år sedan kom jag i kontakt med något som heter EFT. Man knackar på akupunkturpunkter på kroppen med sina fingrar samtidigt som man tänker på, eller säger högt, sitt problem. Vilket hjälper till att ta bort stress och energiblockeringar i kroppen.

Jag minns att det fungerade bra för mig då, så jag beslutade mig för att börja idag igen. Det är så skönt att kunna göra något själv, och inte bara gå iväg till andra, som just nu akupunktören. Om du är intresserad finns det videor på youtube som visar hur man gör. Prova! Kostar inget och hjälper om man är ihärdig och inte ger upp!

Vad vill du knacka bort?

Nu har jag avslutat kvällen med en kopp kinesiskt te. 😒 Mums. Not. Sov så gott! 🌙Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *