Kristaller och fredagsmys

Nja, jag är visst inte så duktig med kinesiska teet. Har lite ont fortfarande och har väl slarvat ibland, och dessutom druckit kallt nån gång. Min kinesiska dam ser direkt på min tunga och min puls att jag fuskat lite, och tittar surt på mig. Jobbigt, det här! 🤦‍♀️ Jag gör verkligen så gott jag kan!

Smet in på Espresso House på hemvägen och beställde varmt vatten så jag kunde dricka mitt maskroskaffe ☕️ och äta medhavd glutenfri muffin. Hade kunnat döda för en latte men men…

Tog också ett besök på Kristallrummet där jag gottade mig bland alla härliga stenar och kristaller med olika energier, och några fick följa med hem.

Den här heter påfågelkoppar och blev min mest för att den är vacker i mitt vardagsrum men är även en sten för lycka och välgång. Och det kan ju aldrig vara fel? 🧚‍♀️

Innan jag somnade igår plockade jag fram min ’Bibel’, Lev livet fullt ut av Eckhart Tolle. 📕 Där hittar jag alltid de svar jag behöver när livet är lite tungt. Så även igår. Istället för att identifiera sig med smärtan, ska man ha en medveten uppmärksamhet på smärtkroppen, i detta fall magen. Då sätter man igång en förändringsprocess. Alltså, jag iakttar smärtan men jag är inte den. Kändes så skönt, och tränar på det nu. Jag har nog blivit ett med min smärta och tror att det är jag.

Nu blir det fredagsmys i lugn och ro. Djupandning, kristaller i bh:n och te. Kristallengalan på tv, så passande. Låter det inte spännande?! 😜 Fast jag lovar, det här är bara en fas. På andra sidan tunneln blir det lite skojigare! 🍰🥂🚴‍♀️🎉

Vad gör du ikväll? 😻Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *