Häxkonster

Känner du av negativa energier? Det kan vara i ett hus där det har hänt något otrevligt, eller ruskigt. Eller bara ett stort gräl. Kommer du in efter ett gräl känner du med säkerhet av det, om du är högkänslig. Jag blir orolig och rastlös.

Det kan vara från andra människor. Personer som bär mycket inom sig, ilska t ex, och kanske kväver det, blir passivt aggressiva och allmänt otrevliga. Du vet, personer som säger bitska saker med ett leende. Värsta sorten. Rakt och ärligt, är min melodi. Inte för ärligt, varför ska man såra i onödan?

Ja, det finns många olika sorts negativa energier. Det som satt sig i min kropp är ju inte speciellt positivt, precis. Gamla minnen, trauman som biter sig fast. Aj aj.

Som den häxa jag är har jag renat både mig och mitt hem idag. Man tager ett knippe salvia, tänder eld på det och låter röken svepa runt kropp och rum.

Jag andas in röken också för att rena det inre. Det doftar gott, och det negativa är ett minne blott. Detta gör jag alltid då jag haft personer hemma med tråkig energi. Då går det lättare att andas efteråt.

Dricker även min trolldryck för att inte få onda ögat nästa gång av min akupunktör-dam. 😕

Vad känner du av? Och hur reagerar du? Blir du låg, nervös? Och hur kanaliserar du den energin?

För mig funkar det också att gå ned till vattnet och andas ut det negativa, och andas in ny, lätt energi. Jag har också kramat träd som ger mycket energi, men där går nog gränsen även för mig. Vill inte bli anklagad för att vara en galen knäppkärring, om jag skulle bli upptäckt. Även om det är lite sant. 😬

Ha en fin kväll. Jag ska in till min fina granne och bubbla lite. 💕2 kommentarer
  1. Känner alltid av dessa energier, som du kallar dem. Har inget namn för det, men det är oerhört jobbigt att alltid känna av det som hänt eller händer i rummet. Vill kanske inte vara utan det, men det tar energi av mig. Om det sker på jobbet, går jag till kyrkogården och insuper den trygghet och det lugn jag finner där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *