Berikad av ångest?

Varför har jag döpt min blogg så? Berikad av ångest och högkänslighet? Jo, för jag väljer att se det så.

Vi som är högkänsliga är intuitiva, vilket innebär att magkänslan är stark och en inbyggd kompass. Känns det bra i magen, tja, då är det oftast rätt. Är det något som mol i magtrakten kan du lita på att nånting inte stämmer. Det slår aldrig fel, tar jag t ex ett jobb där det inte känns helt rätt blir jag inte långvarig, och slutar självmant. Jag kunde lika gärna ha tackat nej för att spara tid för alla. 🙈

Går jag in i en relation och det inte känns hundra, visar det sig ganska snart att det inte är hundra heller och jag måste gå vidare. Några liter tårar fattigare men några erfarenheter rikare. Att stanna i en halvbra relation är inte en option för mig.

Hur är din intuition? Följer du den?

Vi överkänsliga har lättare att se möjligheter än andra! Det är väl fantastiskt. Bara en sån sak. Och vi kommer lättare på nya idéer.

Berikad av ångest då? Ärligt talat har ångestkvoten varit överfylld i mitt liv, och det har inte varit lätt. Men samtidigt har den fått mig att gå på djupet och lära känna mig själv, och dessutom uppskatta livet otroligt idag. Jag är igenom det värsta och har bearbetat massor. Jag har inte gett upp när det varit som mörkast, och därigenom blivit ännu starkare.

Var befinner du dig? Har du något du tampas med? Tror det är viktigt att vi börjar prata mer och mer om psykisk ohälsa. För att inse att vi inte är själva!

Idag har det insupits natur, frisk luft och en härlig sensommartemperatur. Välkommen september!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *