När det hettar till

Den här sommaren har verkligen varit den hetaste jag upplevt, och förmodligen många med mig. 🔥

Jag älskar sommar och sol, men inte hetta. På ett andligt plan tror jag att saker och ting ska rensas ut med denna värme, i Moder Jord, i oss människor. Det är väl den processen jag är inne i och som pågått hela sommaren.

När det är för varmt får jag ångest. När jag inte ens får sova på nätterna, blir ångesten tredubbel. 😱 Och när jag tänker tillbaka på för varma semestrar under årens lopp har det alltid varit stark ångest, utan att kunna njuta. Grekland 1980 i augusti…jag var ung och kär men vi bodde på hotell utan luftkonditionering fattiga som vi var, och efter två veckor i superhettan var jag nära nervsammanbrott. Tyvärr vågade jag inte tala om det med min pojkvän. 💑

Den här sommaren har varit ganska plågsam, har haft en panikkänsla över att det kanske aldrig tar slut. Är så tacksam över de nya lägre temperaturerna! 🌡

Hur mår du i värmen? Är du överkänslig som jag mot den?

PS. Äälskar värme för övrigt, och avskyr att frysa. Men lagom är bäst! 👌

Ha en fin start på veckan! 👋Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *