Schamansk healing

Vilka härliga sensommardagar! För mig är det healing, läkande, bara av att träffa vänner, umgås, vara kreativ. Vi har rensat nyplockad svamp, målat tavlor och haft djupa samtal om livet, under en fantastisk god middag. Vuxna, barn, ungdomar, hundar i en salig röra. Då känner jag mig hemma och i bliss.

Och det var ett överflöd av plommonen, som får bli en härlig plommonpaj!

Får inte jag plocka också?

I såna här sammanhang känner jag inte av någon övergivenhet. Bara värme och omtänksamhet. Och kärlek.

Efter ett dygn i min bliss var det dags att gå vidare i mitt inre sökande. Jag besökte en dam som utövade schamansk healing med en trumma. Trummornas kraft och vibrationer sätter igång energierna i kroppen och löser upp blockeringar. En skön, rogivande behandling som mot slutet satte ordentlig fart på mitt gula chakra, där magen sitter. Magen knorrade och bubblade och jag fick nästan kramp. Så något hände där. Och de kommande veckorna kommer mer att hända, sa terapeuten. Spännande.

Jag fick också ett budskap från en dam på Andra Sidan: släpp taget om det gamla, och gör en nystart. Jag vet, det är precis det jag dealar med nu. Kändes fint att ha ett ’osynligt’ stöd. 🧡

Ikväll kommer jag att somna med hjärtat fullt med kärlek och faktiskt lite…glädje. Har skrattat de här dagarna som aldrig förr. Skratt är läkande.

Vad gör dig glad? 💕Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *