Frestelser

Ibland blir det bara för mycket av alla frestelser runt mig; det är godis, choklad och bullar överallt! Hur står folk emot? Eller är det det vi inte gör i vårt välfärdssamhälle?

I vanliga fall faller jag för frestelsen någon gång ibland. Men nu ska jag ju inte det. 😞 Och vissa dagar är mer ’sötsaksbegärande’ än andra. Kanske har med hormoner att göra.

Det är konstigt, när jag bestämt mig för att skippa sockret kommer sockret som ett brev på posten hem till mig. Det knackas på dörren och vänliga människor lämnar mängder av choklad och godis för att jag vattnat deras blommor eller tagit ut deras hundar. 🐾 Jag måste sluta vara duktiga Annika, det här går ju inte! 🙈

Hur mår magen sedan healingen igår då? Tro det eller ej men det har varit lugnare. Inatt bråkade den värre än nånsin, men idag känns det lugnt och fint. Hurra…? Vågar inte riktigt än. Har också bestämt mig för att se framåt och inte bry mig så mycket om magen tankemässigt. Den hojtar om det förflutna, men det har ju varit och kommer aldrig tillbaks. Framtiden ligger som ett oskrivet blad som jag kan fylla med många fantastiska saker. Jag väljer. Jag skapar mitt liv. Det jag fokuserar mina tankar på idag är en verklighet imorgon. Idag är ett resultat av vad jag fokuserade på igår. Så lika bra att fokusera på det jag vill ha i mitt liv, eller hur! 🧚‍♀️

Universum skickade mig lite rosor idag, tyckte väl jag behövde det. Jag fick hämta ut ett stort fång på en blomsteraffär för att jag hade ’flyttat’. Nå, nu har jag ju inte det, mer än i tanken ibland, men det sa jag inte till kassörskan. Någonting måste man väl få hålla för sig själv.

Och så har jag röstat och gjort mitt val. Känns bra att vara en del i en demokrati där vi alla får vara med och lägga vår röst. Det får mig att känna som att vi alla är en familj. Mysig känsla.

Ha en härlig kväll. 🌹Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *