Tupplur och promenader

Känner du till vikten av en tupplur? Finns det nån skönare än att bara domna bort i soffan en ledig dag?! Jag har förmånen att kunna somna halvt stående. Jag somnar ofta innan planet lyfter, så fort jag är passagerare i bil eller på tåg. Och det är den lite kortare tuppluren som är den som gör mest nytta, en kvart bara så är man som ny sen.

Har njutit av flera långpromenader idag, varav en med Frida.

Och en ned till änd-erna…

Och däremellan ovan nämnda tupplur. 😴

Jag vågar knappt säga det högt, men min mage har varit lugn sedan healingen för fyra dagar sedan. Det känns otroligt, och mitt humör är följaktligen bättre. Känner mig försiktigt gladare.

Jag har haft ont så länge att jag inte riktigt vågar tro på en förbättring. Men samtidigt tror jag det är viktigt att tänka positivt nu.

Jag tror att den schamanska healingen var den sista puffen över kanten jag behövde. Men tror också att min kost och andra terapier hjälpt till.

Det viktigaste av allt är nog min inställning. Jag har varje dag rabblat högt mina affirmationer om att jag nu är frisk, jag släpper det gamla, jag förlåter andra och mig själv. Det är en stor del i vårt tillfrisknande.

Jag fortsätter att berätta hur det går. Så, stay tuned!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *