Regn ute och regn inne

Det är en sån dag idag. Man får lida för att man hade lite kalas igår. Fick oväntat besök och det intogs lite vin, som kan vara trevligt i dylika sammanhang.

Idag är dock inte min mage så glad och skäller på mig. Och då blir humöret därefter. Jag har mått så bra i flera dar, så ett bakslag känns skrämmande. Ska det börja om nu?

Återigen det här med tankens kraft. Jag kände inget i magen imorse men ju mer jag började fundera på varför jag inte gjorde det, desto mer kom värken. Skapar jag den själv? Eller tänker jag för mycket som vanligt? Jag vet, gud vad jag analyserar. Jobbigt att vara mig ibland.

När jag hade min värsta period av panikångest och knappt kunde gå ut bland folk, blev jag rädd för att få just en attack ute. Min rädsla var så stark att jag till slut fick en hemsk panikattack på värsta möjliga ställe. På bussen, på Ica, på restaurang med vänner och en och annan dejt. Inte skoj. Har du haft panikångest? Jag kommer att återkomma till vad man kan göra för att bli hjälpt!

En sån här dag får man göra saker för att pigga upp sig. Förutom att stjäla lite positiv energi från kunder. 😉

Så jag fixade mina naglar med gellack.

Och fick hjälp med tassarna längst ned. Synen är inte lika bra längre…🙈

Hoppas du känner dig tillfreds. Eller har du nåt du tampas med i vardagen?

Kram från mig. 🐿Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *