Energipåfyllning

Hej!

Hur har din dag varit? Här är jag ute och fyller på lite energi med frisk luft och glad podd i lurarna.

Jag återkommer till energier då och då. Jag har svårt att komma på nåt annat ord eftersom allt är energier. Det lärde jag mig redan på fysiken i mellanstadiet. Kommer ihåg att jag var så fascinerad över att till och med en sten är energi, men är i fast form eftersom dess energi vibrerar på en låg frekvens. Men den vibrerar.

Och vi som är högkänsliga har ju antenner som är extremt känsliga, och snappar upp andras energier och sinnestillstånd väldigt lätt. Det är därför vi måste lära oss att skydda oss mentalt, t ex genom att föreställa sig att man har vitt ljus omkring sig eller en glasbubbla eller vad som känns rätt för en själv.

Vi vibrerar i olika frekvenser, och connectar bäst med dem med liknande frekvens. När vi utvecklas i livet vibrerar vi i en högre frekvens. Det är därför vi ibland måste skiljas från partners eller vänner som kanske inte utvecklas i din takt. Och nya människor kommer in i ditt liv som matchar din nya frekvens bättre. Känner du igen det? Ibland kan det vara nödvändigt att släppa taget, för att ni båda måste gå vidare, och har olika lärdomar framför er.

Energi är oförstörbart. Det kan omvandlas men aldrig förstöras eller ’dö’. Det är därför jag tror att vi aldrig ’dör’, utan lever vidare i en annan vibrationsnivå. Det känns bra tycker jag. Men hade det blivit bara svart hade det varit ok också. 😅

Energitjuvar känner du kanske till. Det är personer som känner av din högre frekvens och vill åka snålskjuts på den. Hur trött blir man inte efter att umgås med en sån person! Här gäller det att markera och sätta upp en mental mur. Behåll din energi för dig själv och ge bara till dem du älskar. 💕

Ha en fin kväll. Jag packar inför resa. Ska bli skönt med miljöombyte. 🦋Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *