Tacksamhet och choklad

Det har varit härliga, fantastiska, varma, innehållsrika dagar. Var ju tvungen att åka hem till slut, men det tog emot. Ville stanna i mitt favoritland.

Som jag skrev sist har jag mått så bra de senaste dagarna. Magen har knappt gjort sig påmind, och jag tvingar mig själv att tänka positivt kring det hela, eller inte tänka alls snarare. Bara njuta av att livet just nu är härligt!

Jag tänker på hur tacksam jag är. Jag har fått så mycket i livet och har så mycket att vara tacksam för. Även om livet har varit fruktansvärt tufft i perioder, så känner jag stor tacksamhet för allt, för livet har gjort mig till den jag är idag.

Tror det är viktigt att tacka Universum, så det gör jag ofta. Jag rabblar upp allt jag har på alla plan, vilket inte är lite må jag säga. Tacksamhet ger mer överflöd. Fokusera på det du saknar, och det blir brist. Återigen attraktionslagen.

Vad är du tacksam för? Uttrycker du det?

Jag har ärligt talat frossat lite i choklad senaste dagarna, vad ska en göra när man står mitt i chokladlandet? Och det har gått bra. Magen sa mums mums. 😋

Nu gäller det att fortsätta omge mig med kärlek och positivitet. Because I’m worth it. 🤗 Gör det du med. 💕2 kommentarer
  1. Choklad hjälper! Jag lovar! Så gott och jag tror faktiskt att det är nyttigt för oss. Vi njuter! Det är bra för oss! Sen har du njutit av att ha varit på en plats du njuter av tillsammans med din son, som du älskar. Jag vet att jag uppskattar sådana tillfällen i livet. Små ting som egentligen är stora för oss individer. Tankar från mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *