Valpyra

Så flyttade hon då in till slut. Kunde inte motstå. Hade du kunnat? 😉

Med tanke på att jag nästan alltid haft djur kom jag efter mycket funderande fram till att jag är en person som ska ha djur. Jag mår bäst då. Har nån att pyssla om, och kommer ut på promenader och träffar folk. Kanske hundtricket kan funka denna gång? 😎

Jag tror att vi kommer bli bra för varandra. Jag kan få massa läkande kärlek ❤️ och hon får massor av kärlek tillbaks. Win-win.

Hur går det med akupunkturen? Hade tänkt ringa återbud igår och sa att jag var snuvig…men det hjälpte inte, min stränga dam sa att det gick alldeles utmärkt med nålar ändå…Så jag pallrade mig dit. Måste säga att sömnen har blivit mycket bättre av akupunkturen, och mina östrogenpiller har jag minskat ned på. Jag vill ju helst inte ta piller. 💊 Och trolldrycken lurade hon på mig igen…men nu går jag inte dit mer, det blir för dyrt för min budget. Men är tacksam för det nålarna hjälpt mig med!

Imorgon ska blåsten svepa in över Sverige. Jag tänker ta tillfället i akt att låta det gamla blåsa ut, och det nya in! Ibland måste man rensa. Både huset och sitt inre! Feng shui. Nytt kan bara komma in om det gamla städas ut. Älskar att rensa.

Nu somnar vi. Godnatt och ha en skön kväll. 🧚‍♀️2 kommentarer
  1. Djur ger en så mycket kärlek och vi får ge dem kärlek. Det är läkande! Det verkar som ni har det väldigt gosigt tillsammans. Kärlek och trygghet i symbios! Härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *