Utmattad matte

Om man tycker man har för lite besök hemma, eller tvivlar på att man har några vänner ska man köpa en hundvalp.

Hundvalp är lika med besök. I mängder. Det har varit jätteroliga dagar sedan valp flyttade in! Jag är ganska dålig på att bjuda hem vänner och bekanta, lite lat kanske, så därför passar det mig bra att folk bjuder hem sig själva. Och tar med eget tilltugg! 👍😀

Så hemmet har fyllts av både blommor och roliga små hundleksaker. Huvudpersonen själv har mest sovit sig igenom ståhejet under en filt, så då fick gästerna underhålla mig istället. Men det gick bra det med.

Det är inte därför jag är utmattad. Utan det har varit några nätter då hon piper en gång i timmen, och vill ha tröst och kärlek. Har tänt en nattlampa så hon inte blir skrämd av mörkret.

Men åhh så duktig redan med att bara kissa utomhus! Hur kan man lära sig det så snabbt när man är liten som ena tesked? Imponerande.

Har mått så bra nu några dagar då jag varit omgiven av fina vänner och familj. Det är ju det jag behöver, har jag konstaterat. Massor med kärleksfulla människor runt mig, oftare. Det är det min kropp sagt till mig länge nu, och som min nya familjemedlem hjälper till med att fixa.

Jag är tydligen ingen ensamvarg längre. Kan man ändra personlighet mitt i livet? Ja inte helt kanske, men lite? Vad tror du?

Nu tar jag min sista kopp trolldryck och somnar med Lisen på bröstet. Bästa känslan. 🧚‍♀️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *