Utflykt till centrum

Har varit hemma så länge nu med voffs att jag börjar klättra på väggarna. Behöver se folk, känna frisk luft och puls! 😀

Så idag tränade vi, jag och lilltjejen, på att åka bil och att gå i affärer. Bilen var inte jätterolig ena vägen men hem gick det bra. 🚗 Och affärerna var godkända för då låg man inlindad i filt i mattes famn. Så skönt att klara av detta.

Jag trivs ju med, och söker ofta ensamheten men blir det för många dagar på raken blir jag nästan låg. Har ju haft besök som räddat mig (idag två till), men jag behöver även komma iväg hemifrån och se nåt annat. Annars blir lägenheten ett fängelse.

Har du balans mellan fritid och arbete? Har du tid till dig själv?

Om jag har för mycket vissa perioder skriver jag in ’ledig’ i kalendern för att inte boka varje dag. Då brakar jag ihop. Batterierna måste sättas på laddning ofta mellan varven. Men som sagt, jag får inte bli ledig för ofta heller. Balans är ordet.

Alla verkar läsa boken Charmen med tarmen nu. Misstänker att många har magproblem, det är väl vår välfärdssjukdom. Så jag är inte ensam. Får väl låna den av nån. Om det finns nåt jag inte redan vet om tarmen…😏

Skönt med måndag. Tycker om rutiner och att alla är på plats på jobbet. Hoppas du får en fin vecka! 🌸Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *