Chokladtårta och magiska koder

Helgen har såklart gått i hundens tecken! 🐾 Vi har varit på valpkurs utomhus, då hon sov sig igenom hela timmen i mitt knä och jag höll på att frysa ihjäl. Det blev muntligt lärande denna gång, jag får träna henne själv. Får passa på när hon är vaken dock.

Naya var lärarhunden

Tro det eller ej, men glädjen är tillbaka. Den infann sig ju när jag reste, men jag blev låg igen hemma och magen fortsatte mola. I en vecka nu har jag gjort healingkoder tre gånger om dan. Du som tycker det blir för ovetenskapligt kan sluta läsa nu. Eller fortsätt, om du vill lära dig nåt spännande…

Köpte boken Healingkoden för flera år sedan och gjorde övningarna i boken flitigt i några veckor och blev bra från det som besvärade mig mycket då. Sedan har jag glömt det lite. Men förra veckan plockade jag fram boken igen och satte igång. Enkelt, snabbt, billigt.

Magen är bra, sover som en stock och humöret är fint. Försiktigt fint. Känner mig lugn och trygg, inte galet glad. Trivs helt plötsligt med vardagen. Det var så länge sen…

Boken handlar om att roten till alla besvär, fysiska, mentala, själsliga är stress på cellnivå. Och det tror ju jag också. Koderna man gör hemma i soffan tar bara några minuter, allt handlar (återigen) om energi. Allt är energi! Som jag tjatar om det. 😉

Om du vill prova själv köp boken i pocket, kostar inte mycket. Och sätt igång! Valp har tuggat sönder mitt exemplar, så imorgon köper jag mig en ny plus en till min vän som är nyfiken!

Sonen anmälde sin ankomst inför morgondagen så gjorde hans favoritkaka med choklad och kex från alplandet. Mums. 😋 Tur man får besök ibland. 💃

🇨🇭
Trevlig söndag! 🍁


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *