Jag och min katt

Få två för priset av en! 🐶🐾😺

Jag får mig ett gott skratt mest varje dag, när folk omkring mig utropar: Åh, vilken söt katt! Hon ser faktiskt ut som en liten kattunge när jag bär runt henne, eller nästan ännu hellre en pigg liten ekorre 🐿.

Jag kommer kanske tjata om lillan lite till eftersom jag är nykär och då blir man lite vimsig…kanske blir det en hundblogg istället…?!?🤭

Vi har varit på lokal igen i stan och har uppgraderat oss från café till lunchrestaurang. Stan vimlar av hundvänliga matställen numera och jag kommer att beta av dem en efter en. 😉

Har tänkt på en sak, jag är ju bra på att tänka lite för mycket somliga stunder, att vi borde överösa varandra med komplimanger och snälla ord. Det kan göra någons dag att få en komplimang om vad som helst. Vad vet du om den personens inre? Kanske han eller hon ser välmående ut på utsidan och verkar oförskämt lycklig och lyckad?

Tro mig, ingen är lycklig jämt. Vi har alla problem vi inte skyltar med eller kanske skäms för. Jag är en av dem. En person kanske har sin värsta dag på länge men ler ändå för att hålla skenet uppe. Att då få några vänliga ord kan göra stor skillnad. Och får oss ofta att öppna upp oss. ’Tack för att du tycker jag ser strålande ut, men jag mår inte så bra just nu’. Vi kan få andra att må lite bättre genom att ge chansen att öppna upp lite.

Ta inte för givet att omslaget på boken motsvarar innehållet. Utgå ifrån att alla behöver en komplimang. Vill inte du ha en? Då så, du får det du ger.

Ha en härlig fortsättning på helgen. 🍁🍂Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *