Prokrastinering

Idag är en bättre dag än igår! 🙏 Jag förutspådde ju att det skulle bli bättre, och det blev det. 😊 Ibland behöver man bara vara i det mörka, acceptera det och gå vidare. Idag är ångesten inte så påtaglig, bara min ytliga andning som jag ständigt tränar med.

Förutom ytlig andning lider jag av prokrastinering. Ett konstigt ord, men helt enkelt att skjuta upp saker och ting. Som jag nämnde i ett tidigare tillägg har jag telefonfobi, och har två viktiga samtal som måste ringas men inte rings. Hur svårt kan det vara att lyfta luren? ☎️ Eller, som vi gör nuförtiden, trycka på knapparna? 📱

Jag har en hög med papper i köket, en i sovrummet, och en överfull korg i hallen med ungarnas vantar och mössor i överflöd. Om de skulle frysa nångång. De har dock inte bott hemma på åtta år. Så kanske dags att rensa.

Ja, så fortsätter det. Tid har jag. Det är nån mystisk gen som fattas. Hur gör du? Några tips?

Men lyckades i alla fall möblera om lite i sovrummet idag. Så helt omöjlig är jag visst inte.

Kram och ta hand om dina högar. 😎2 kommentarer
  1. Hatar samtal som jag måste ringa till myndigheter osv. Undviker i det längsta. Fast när man ringer är de ju rätt vänliga, de flesta…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *