Superwoman

Vet inte vad som hänt, men har haft en massa energi senaste dagarna. 💪 Den uppskjutarmentalitet jag hade häromdan (och inte bara då) är som bortblåst och jag har fått massor gjort!

Städat, rensat, ringt TVÅ jobbiga telefonsamtal varvat med härliga kunder och valpträning.

Jag har sagt till mig själv, pratar för övrigt ofta högt för mig själv som den ta…dam i medelåldern jag är 👵, att nu tar jag bara den här högen. Inget mer i dag. Men när den högen var avklarad blev jag sugen på att ringa ett knepigt samtal. Och så kom bollen i rullning.

Ju mer jag bockade av på listan desto piggare blev jag! Sen var det ingen hejd på tanten, så nu sitter jag och njuter av nybryggt kaffe, färska rosor och snusande minihund bredvid mig. Kaffetåren den bästa är av alla jordiska drycker stod det på mormors broderade tavla i hennes stora kök. Där och då, som treåring, blev kaffe för mig förenligt med något riktigt mysigt och trevligt. Även om det dröjde några år innan jag intog drycken själv. Och har man då fått en massa saker gjorda smakar kaffet dubbelt så gott! (Och är tacksam över den koffeinfria varianten så jag slipper skakningar).

Det här ska bli min nya grej! Gör bara EN tråkig sak…..

Hoppas du får en dag fylld av bocka-av-tråkiga-grejer!!! Så lätt man känner sig efteråt! Nästan svävande…

Queen of Fixare


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *