Bucket list och flygande kristaller

Vilken härlig dag! Man skulle kunna tro det är september. 🍁🌞 Har hunnit med att träffa kompisar i stan och träna bilkörning med lillan. Hon gillar inte att åka hundväska utan grävde idag sig ur och kröp in mellan mina ben. Där somnade hon gott. Vilket närhetsbehov! Gosgos. Men en smula trafikfarligt.

Jag skriver en bucket list.

Ibland läggs det till eller dras ifrån. Det finns många saker jag vill hinna med i livet, och man kan inte vänta alltför länge i min ålder. Det mesta har nog med resor att göra; rida på Irland, besöka Hollywood och Los Angeles, åka på safari i Afrika etc.

På listan står även att själv gå in på en pub i London och beställa en öl. Det verkar läskigt. Jag har inga problem med att sitta på restaurang eller caféer själv, men pub är svårare. Vet inte varför, måste bara göra det. Do it.

Sen vill jag gärna bo i ett litet hus och ha flera djur. Men dagen efter vill jag köpa en enkel biljett till Rom och hyra en trång mysig lägenhet mitt i stan. Det bor en hel massa sidor i mig, så jag blir lite snurrig. Vad vill jag egentligen?

Och vad vill du? Har du en bucket list? Tänker du förverkliga den? Do it. 😊

Imorse hände nåt konstigt. Jag vaknade av att mina små ametiststenar som låg på en byrå flög ned på golvet och spriddes överallt. Hur kan stenar bara flyga iväg? Det kändes minst sagt lite spooky.

Jag var tvungen att slå upp i min kristallbok vad ametist står för och det första jag ser är att det är bra för andningen. Som jag jobbar med varje dag. Så nu har jag gått runt med ametister i behå och trosor hela dan. Någon ville väl påminna mig…🙏

Njut av hösten, det gör jag. Kram från mig.

🌾🍁🍂🦔🐿Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *