Healing och karma

Idag har jag haft kunder på healing. Det är så fantastiskt att kunna hjälpa personer med att föra över Universell energi. Jag gör Reconnective Healing som går in där den behövs, kroppsligt, mentalt eller andligt. Alla känner energin på olika sätt, ganska påtagligt, och jag mår själv bra av att överföra.

Häromdan trodde jag det var slut med Lillvalpen. Hon åt inte, hade varm nos och sov hela dagen. Magen lät hemskt. Jag var hemskt orolig och gav henne healing. En halvtimme senare skuttade hon upp med förväntansfull blick, kall nos och en aptit som aldrig förr. Ibland funkar det snabbare än man förväntar sig. 🙏

Jag utsätts då och då för små prövningar, ja det gör vi väl alla. Men att prövas med att stå upp för sig själv har jag blivit så många gånger att jag trodde det var över nu. Men tydligen inte. Det kan ju också vara så att jag ska lära den andra personen något om det.

Så har blivit ledsen och besviken. När jag var yngre var hämnden ljuv. Man smorde planer på hur man kunde ge tillbaka

på värsta möjliga sätt så att det riktigt sved. Men sen kom jag på att det är ganska tröttsamt och energikrävande, och fick mig att känna mig som en mindre bra person.

Och då jag tror på karmalagen blev allt mycket enklare. What goes around comes around, liksom. Vi får alltid tillbaka det vi ger ut, bra som dåligt, som en bumerang. Det har jag nämnt tidigare. Så jag behöver inte göra mer än att säga min mening. Resten sköter Universum om. Inte så dumt!

Så nu vilar jag i den tanken, och släpper det här. Och tänker istället kärleksfulla tankar, det mår alla bättre av. Vad gör det om hundra år, är också en bra tanke när man äts upp av svarta tankar.

Jag har ätit min första hamburgare insvept i sallad istället för bröd, och lärt mig att det heter salad wrap. 🍔 Gott och nyttigt! Nu börjar snart en ny vecka, ska bli skönt. Take care!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *