Må bra-boken

Har haft ett härligt dygn med underbara vänner, ätit gott, babblat halva natten och sovit över. Min bästa medicin för att må bra, som ni vet. Magen är ju mycket bättre sedan ett tag men att jag skulle kunna stoppa i mig allt detta igår, det hade jag inte trott att jag skulle komma undan med, men det gjorde jag. För att jag samtidigt mådde så bra, fick vrida mig av skratt och känna mig så omsluten av kärlek. ❤️

Våra hundar fick försiktigt lära känna varandra men min lilla ekorre måste skyddas mot stora tassar så vi tar det lugnt.

Jag har min bok där jag skriver bra saker som hänt under dagen och saker folk sagt som gjort mig glad. Man (jag) glömmer så snabbt, så när jag bläddrar i boken blir jag glad en gång till för något som hänt för länge sen.

Det bor en 7-åring i mig…

Vi människor har lätt för att fastna i det negativa

men det är ju så viktigt att fokusera på det positiva! Det mindre bra finns där ändå men är lättare att bära om vi samtidigt ser det positiva. Eller hur?

Positivt i helgen: ska träffa ett par kompisar och förhoppningsvis en son!

Härligt höstväder!

Åka till Rusta och köpa jul-blingbling!

Det negativa? Nja, att jag har en jättehög papper kvar att sortera. Och en garderob…men, men det positiva överväger och det andra blir bara ett problem om jag gör det till det!

Hoppas du får en fin helg! 🍂🍁🌸Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *