Så mycket glädje

Det har ju varit väldigt mycket nedåt ett tag. Så pass mycket att jag undrat hur jag ska orka. Hur orkar man när man inte ser ett slut?

Men nu när jag utstrålar mitt nya inre får jag så mycket tillbaka. Märker du att bra dagar ger dig ännu mer bra? Att det du ger ut till andra studsar tillbaka? Det har jag ju talat om tidigare, men just i dessa dagar är det så tydligt.

Jag får massor av vänlighet och kärlek från både väntat och oväntat håll, för att det är det jag sänder ut. Energi alltså..😉 Allt flyter! Säljer på Blocket i ett huj, får roliga och spännande mail, glada vänliga leenden och samtal ute bland okända.

Att inte ha ont i kroppen är så mycket värt. Jag är så tacksam. Och kommer ihåg att tacka! 🙏

Nu i höst 🍁 är mitt hem min borg. Jag möblerar om, fixar och donar, en liten ny gardin där, en ny kudde där… allt för att bona in mig i mitt ide när kylan kommer. Visst är det mysigt?

Idag har jag också berättat om min högkänslighet för en gammal vän. Förmodligen gick det upp ett ljus för henne. Aha, det är därför hon betett sig så. Jag förstååår…. Fint att ha henne kvar trots allt! 💕Alla som hänger kvar får medalj! 🥇

Hang in there! Allt ordnar sig. 💞Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *