Städ- och kärlekskaos

Far runt som ett jehu och får massor gjort. Till och med klädgarderoben där allt annat än kläder samlats, har fått sig en omgång. UT med allt och börja om. Detta kastas, det till Myrorna, och detta stuvas om. Äntligen blev det gjort!

Mitt nya lugn ger mig kraft och energi. Varje morgon då jag kan gå på toa tackar jag högre makter. Funkar inte magen funkar inte livet! 🚽

Personen som delvis ställt till det sista halvåret figurerade i min dröm i natt. Varför? Varför har jag kvar den personen i mitt system? Och ja, det är en han. Dagtid finns han inte i mina tankar, jag har gjort allt för att släppa, gå vidare, göra ceremonier för att kapa band. Men, på natten…det är nog slutet nu dock. Men tänk vad svårt det kan vara att släppa en person man haft så otroligt starka band med. Jag hoppas och tror att det mesta är kapat. Och skickar kärleksfulla tankar till det vi hade.

Lillan skuttar runt som en ekorre och hjälper mig i städkaoset. Skulle åkt bort idag men fick förhinder. Imorgon blir det lång biltur för henne, pirrigt, första gången. 🚗🐾

Har du gått vidare från en kärlek? Hur gjorde du? Hur lång tid ger du dig för att sörja? Ett intressant ämne som jag kan prata om i evighet. För störst av allt är kärleken.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *