Sliding doors

Har du sett filmen? Kvinnan i huvudrollen får två olika vägar i livet beroende på om hon hinner med tunnelbanan eller om hon missar den precis och tar nästa tåg…

Jag tänker på det ibland. Hur hade livet sett ut om jag gick Vårdlinjen på gymnasiet istället för Humanistisk? Jag kom in på Vårdlinjen men bytte till Hum ett par dar innan skolstart eftersom alla mina kompisar skulle gå Hum eller andra linjer på den skolan.

Jag hade fått andra klasskompisar. Kanske träffat en annan kille som blev min första pojkvän.

Hur hade det blivit om jag gift mig och skaffat barn med min första kärlek, som han ville? Jag hade blivit mamma vid 20 och kanske bott kvar i min födelsestad.

Vad hade hänt om jag fortsatt på Calle Flygare Teaterskola och inte hoppat av för att flytta till kärleken i Göteborg? Hade jag blivit en känd skådespelare som jag drömt om sedan barnsben?

Hur hade livet blivit om jag flyttat till Italien 🇮🇹 istället för Spanien 🇪🇸 i vintras? Hade jag fått jobb på ett café och lärt mig flytande italienska och tagit hand om en ensam gatuhund? 😳

Vad vet jag? Nu gjorde jag ju de val jag gjorde och är nöjd med dem. Men kan inte låta bli att fundera över hur det kunde blivit….

Jag får väl göra de andra valen i nästa liv helt enkelt! 😊 Eller kanske jag vill välja nåt heelt annat då?!

Idag har både jag, vovven och bilen frusit. ❄️ Så bilen fick vintersäkra däck och lillan en fin tröja. Och jag ett par vantar.

Hösten är härlig! 🍁🍂🌞🍄🦔🐿Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *