Hösthelg med vännen

Härliga dagar med bästa vännen. Man bonar in sig i hemmet med god mat, levande ljus och prat om svunna tider…

Tänk att vi har känt varann sen vi var 16. Vi gillade inte varann först. Men sen vände det! 👌

Fick ge frukost på sängen och så njöt vi av en härlig lördagspromenad. Är tacksam. Var rädd om dina vänner!

Magen är som vanligt bättre när jag myser in mig med nära och kära. Så jag jobbar på att göra det oftare! 😉

Min väninna är också högkänslig. Vi såg bilder på djur som far illa på tv:n och var tvungna att byta kanal. Man behöver säkert inte vara högkänslig för att reagera, men hos oss, i alla fall mig, går det så djupt in och stannar kvar.

Jag önskar ibland att jag inte hade alla dessa känslor. De svämmar över titt som tätt. Men naturen hjälper mig att rensa, och andningen. Medveten djupandning. Har du provat?

Nu tar jag kväll, tänder ljus för de jag saknar i Himlen och luktar på varm sovhund. Finns det nån godare doft?2 kommentarer
  1. Att vara med vänner som känner en och vet vem du är och tycker om dig, så som du är, är guld värt! Har spenderat ett dygn med en vän som jag känner ett starkt band med. Vi har vissa saker som sammanbinder oss från ungdomens dagar och att vi är högkänsliga. Vissa andra saker som vi tror på är vi inte kompatibla om, men vi respekterar att vi tänker olika. Detta är så viktigt! Respektera att vi inte alltid tänker lika. Det är så intressant att diskutera likheter och olikheter och få insyn hur en annan människa tänker om livet. Det ger mig så mycket! Tack min vän! Om du nu ser detta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *