Att vänta in sin själ

Det är så mycket jag vill göra i livet, så mycket jag vill hinna med.

Hinner jag..? Vill, vill!!

Som jag redan nämnt tidigare vill jag bo på en massa olika platser, t ex. Jag har flyttat ett antal gånger de senaste åren, det har oftast känts bra och rätt, men ibland har det blivit för impulsivt och kanske inte klockrent.

Jag har gått in i relationer när jag varit så förälskad att jag inte tänkt ett steg till. Är det här verkligen rätt för mig? Kan han ge mig det jag behöver?

Det blir ju så brutalt när man en tid senare inser att man inte borde ha inlett något med denna person. Uppbrottet gör ont.

Kanske har jag rusat runt lite för mycket för att jag känt att ’tiden rinner ut’. Ägnade så många år av mitt liv att hantera min ångest att jag inte kände att jag levde. Jag kämpade för att överleva. NU vill jag hinna med allt, leva, prova på, testa!

Sista tiden har jag dock lugnat mig lite, känner jag. Jag måste inte hinna med allt. Livet är här och nu. En klok person sa till mig nyligen: Din själ har inte hunnit med tidigare. Den flämtar springande bakom dig, men ditt tempo är för snabbt. Så mina val blir ibland halvdana.

Nu ska jag låta själen hinna ikapp. Ta genomtänkta beslut. Jag kan faktiskt njuta av det lilla i livet, är till och med bra på det. Så nu tar jag ett extra djuupt andetag i samma sekund jag vill hitta på något tokigt.

Bara nåt litet tokigt ibland, är det ok..?! 🤔Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *