Papphammar bor här

Kan du din Papphammar? Har du sett Gösta Ekman snubbla, tappa och trassla in sig?

Jag tror vi är släkt.

Inte bara idag, utan oftast, som man är som släkt.

Jag har ett projekt. Det är papper inblandade, dator och skrivare. Jag vet inte huur länge detta skjutits upp. ALLT strular. Datorn pajar, skrivaren pajar, nytt inköps, funkar inte.

Tas med till butiken, de fattar inget, jag fattar ännu mindre. Släpa tunga saker till stan och tillbaka.

Idag var det nog värst. När jag försökte undersöka skrivaren, kravlandes under skrivbordet, lyckades jag välta halva bordet och nästan få med mig gardinerna ned. Samtidigt som en galen valp hoppade jämfota på min rygg.

Jag avskyr teknik och är född i fel århundrade. Inte på nån fläck passar jag in här. Och funkar inte tekniken direkt får jag ångest på riktigt, svettas och stänger dörren till rummet där allt krånglar.

Och skjuter upp ytterligare en månad. Hela kroppen får kramp.

Det här är en röd tråd i mitt liv.

Är du sån? Eller är du ordentlig och välorganiserad? Varför händer det alltid mig?

Nu struntar jag i allt och äter upp chokladen jag skulle skicka till syrran i Frankrike. Det är jag värd.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *