Ett gott skratt förlänger livet

Hemma efter sova-över-mys.

När jag hade mina värsta magsmärtor märkte jag att de minskade betydligt när jag skrattade och mådde bra med vänner.

Det är bevisat att skratt minskar smärta och sänker högt blodtryck.

Jag minns när jag var inlagd på klinik för depression för många år sedan. Jag såg inte mycket ljus då, men fick lite själslig lindring när jag tittade på roliga program på tv. Jag minns faktiskt att jag skrattade till. Det var stunderna på dagen jag längtade till.

Så skratta! Även ett fejkat skratt har en positiv inverkan på kropp och själ!

Jag har njutit av den härliga solen som hade gömt sig lite för länge. Åh vad jag älskar solen. 🌞 Då blir även promenaderna med lillan längre, hon tycks njuta lika mycket som jag.

Vi har varit på stan och tränat att gå i koppel. Det går riktigt bra och folk blir som tokiga som vanligt. Hundtricket! Hon kissade inne på Clas Ohlson men det var bara gulligt, tydligen. Är man liten kommer man undan med mycket. 🐾

Trevlig lördag! 🌷Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *