Travel light

Jag är ganska kluven. Jag tycker om mina prylar och mina kläder (inte alla kanske..) och gillar att komma hem med en påse då och då. 🛍

Samtidigt vet jag att i samma stund som jag betalar för den nya saken är jag fast vid den och får svårt att skiljas från den. Vilket gör mig ofri.

Jag är innerst inne en fri person. Försöker man bestämma över mig eller stänga in mig mellan väggar där fyrkantiga beslut tas och där jag ska övervakas och kontrolleras blir jag sjuk. Får jag inte leva mitt liv på mitt sätt blir det inte ett liv värt att leva.

När andra oroar sig för kommande pension och förutspår hur tufft livet kommer att bli då förstår jag ingenting. Varför oroa sig för framtiden när vi lever i nutid? Vi vet ingenting om morgondagen så varför oroa sig?

Hittills har allt ordnat sig så jag kan inte annat än lita på att det ordnar sig framåt också. Om inte, inte hjälper det att jag oroar mig nu?! Ett steg i taget…

Att ha alla dessa prylar (trots att jag ständigt rensar) gör att jag känner mig låst. Det blir svårt att ta kappsäcken och resa iväg en längre tid eller för gott när jag måste sälja av eller magasinera alla prylar.

Samtidigt som det här livet är tryggt. Men det är ett ord som gnisslar lite, i mina öron. Trygghet…Det krockar med min högkänslighet att tänka så. När jag är extra känslig behöver jag trygghet. Inte för mycket dock…

När det kommer till kläder är det en in en ut som gäller. Inga problem, jag går mest i samma favoritkläder.

Om man trots allt gillar att köpa grejer ibland kan man ge bort! 🎁 Win-win!

Ikväll blir det tidig kvällning. Mimsan har sovit fyra hela nätter i rad utan att bli kissnödig. Duktig tjej! 🐾Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *