Pyssel och huggtänder

En sån där dag då man hunnit med massor!

Har du märkt att i ju lugnare takt du betar av sysslorna desto lättare går det? Och det är som att tiden jobbar för en, och dagen förlängs? Sen att jag tror att tiden inte finns är ju en annan blogg…det är något vi människor uppfunnit för att kunna ha lite koll.

Jag har fått energi av att jag snart får börja julpynta! Och då måste alla tråksysslor undanstökas så att det roliga pysslet blir ännu roligare! Och sen får jag bjuda hem på glöggbjudning, och det var inte igår.

Nu måste jag måla klart tavlan jag påbörjade tidigt i höstas…

Cykeln har fått vinterboning, källaren har stuvats om och vovven har fått klippta klor. (Och jag huggtänder i handen…)

På tal om vovven läste jag nu i den fina boken Min son och livet efter detta, att de husdjur som kommer till oss har valt ut oss. Det är en sån fin tanke tycker jag och Mimmi har verkligen fått mig glad igen med sina tokiga upptåg. Jag skrattar varje dag åt henne och det känns verkligen som att hon är menad för mig. Love. ❤️

Godnatt! 🌓Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *