Multitasking

Nu är det ju inte så att jag jobbar ihjäl mig med mina olika roller. De går i cykler.

I måånga år var jag dotter. Lite för många kan tyckas. Det kommer en dag där förnuftet och naturlagarna säger högt i örat 👂att det är dags att bryta upp. Stå på egna ben.

Lyssnar man inte på det får man stå sitt kast. Alla hör den rösten i örat men inte alla lyssnar. Inte jag, t ex. Jag käftade emot rösten så länge att det blev fel. Lyssna på det inre när det talar till dig! Magkänslan, alltså. Du vet vad som är rätt för dig.

Jag är syster och det är jag i ur och skur. Ibland blir skurarna till orkaner. Men systrar är systrar, no matter what. Vi har blodsband som är eviga och som jag inte vill vara utan. Minnen, upplevelser, känslor, allt delar vi. Älskar mina systrar.

Me and my sisters

Sedan blev jag fru i några år, tio. Jag är en trevlig fru tror jag, en ganska snäll en, men det gäller att slå sig samman med rätt man. Kanske var vi inte menade för varann för alltid. Men vi gjorde vårt bästa. Och nog var det meningen allt, att vi skulle träffas. Som vi lärt oss av varann. Är tacksam för det. ❤️

Som mamma är jag nöjd, känner att jag gjort bra ifrån mig även om jag minns dagar då jag inte hade velat vara med på Dr Phil, som årets bästa mamma. Eller inte ens blivit inbjuden. Stunder då man inte orkade. Vem berättar hur tufft det är att ha barn? Jag gick nästan under ibland, men min kärlek till mina älskade ungar fick mig att kämpa mig igenom det.

Är man högkänslig och ångestbenägen kanske det var extra tufft, men som sagt den dagliga dosen av kärlek ❤️ fixade det.

Jag är nog en hyfsad kollega också. Gillar att jobba flera tillsammans och är rätt okomplicerad. Om jag inte blir kontrollerad och tillrättavisad. MEN jag är mest en ensamvarg som vill ha mitt eget, min egen kopp i skåpet som ingen snor, mina egna idéer och mina egna arbetstider. Och min egen hund bredvid arbetsbänken och mitt eget stearinljus

Där har du alla mina roller. Vilka är dina? Vi sätts i fack från det vi föds och uppmanas följa strömmen och göra som alla andra.

Ifrågasätter du det? Vad vill du? Är du inne i din förväntade roll eller är du fri?

I min roll som mamma frostar jag av kylskåpet idag för att få plats med alla lussebullar och köttbullar till Jul. Barn har meddelat sin närvaro på Julafton och då krävs krafttag. Här vävs min dotter- och systerroll in. Far och syster vill också ha julgott.

Även min matteroll. Hon vill ha sin stekta kycklingfilé, som ska frysas in. Fyra månader och redan en bestämd dam. Mattes tjej. 😉Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *