Adventstid

När jag inte är på topp går jag in i min bubbla. Och då får jag tydligen skrivkramp. Jag vill skriva, men blir som förlamad. Kroppen har trilskats som jag nämnde, och då blir jag rädd. Ska det börja om? VAD är orsaken?

Jag talar extra mycket med änglar och högre makter när jag inte mår bra. Att känna den fysiska närvaron gör mig lugn och ger mig hopp.

Jag har också hittat ett nytt steg i att hjälpa kroppen. Jag har börjat så smått och ska ta itu med det ordentligt efter alla helger.

Jag trodde jag skulle få skratta ordentligt igår, när vi gick på teater med några av våra största skådespelare. Men ICKE. Det var det absolut värsta vi sett, och gick i pausen. Då var vi artiga, vi ville gå tidigare. Tack och lov att man kan skratta efteråt åt eländet i alla fall! Katastrof. 🎭

Nu njuter vi av första advent och doften av hyacint.

Hoppas du har en fin, rofylld helg. 🌠Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *