Speedy Gonzales

Lunch med sonen i stan. I vanliga fall tycker jag mycket om min son, men nu blir det ingen julklapp.

Han beställde en vanlig kaffe till mig när jag bett om koffeinfri! Det blir inte bara indrag av julklapp, ungen blir nog arvslös också.

Efter en stund kände jag hur jag började skaka och inte kunde tänka klart. Dessutom fick jag ilsket röda kliande flammor på hela halsen. Vilket ger mig panikkänslor, allt som har med halsen att göra ger mig panik…😞

Jag satte i halsen när jag var i 7-årsåldern. Ordentligt, trodde jag skulle dö. Det var en skrämmande upplevelse och jag har sedan dess haft panikkänslor om något händer med halsen. Minsta lilla halsont får hjärtat att klappa fortare, för att inte tala om halsfluss. Jag tror jag ska kvävas och blir livrädd.

Jag får hjärtklappning bara av att skriva detta…

Vis av erfarenhet, det händer att personal ger mig fel kaffe av misstag, vet jag att det går över. Om sisådär 12-14 timmar. Ingen sömn inatt alltså!

Däremot kom dammsugaren fram, är man speedad kan man lika gärna fara runt och förbruka överskottsenergi. Ett par varv runt huset också, så kanske jag överlever.

Efter flera års väntan har man fått in mitt favoritprogram, så det kom på posten idag. Nu är jullovet räddat med många timmars tittande! Lycka. Håller du med?

Önskar dig en lugn, koffeinfri kväll! 😜👍Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *