Pajer och mera selleri

Jag är tillbaka efter koffeinchocken! 💪 Men det tog sin tid. Somnade tre på morgonen och eftersom jag skulle upp tidigt blev dagen efter upp och ned.

Flammorna på halsen har dock inte gett sig än! 🤨

Idag blir det kolapajbak efter beställning, inköp av gran, kunder och middag ikväll hos vänner. En härlig fredag!

Jag läser Medial läkning av Anthony William. Såå många som rekommenderat den och blivit friska. Därav sellerijoucen varje dag. Men som sagt, i januari blir det ordentlig rensning av kroppen.

Det är en speciell bok. Han är inte läkare utan har sedan fyra års ålder hört en röst som berättar vad folk lider av. Han har hjälpt tusentals och jag är beredd att ge det en chans. Se honom på youtube om du är nyfiken! Boken är spännande med många klientberättelser.

Magen är ju bättre men inte hundra. Och vill jag ha tillbaka livsglädjen till hundra, måste jag prova allt.

Det är ju så, när vi får saker i livet vi måste kämpa med, det är då vi utvecklas och letar nya vägar. Några ger upp, och jag förstår dem. Men jag är en ’letare’, letar ständigt nya vägar till läkning.

Tur jag har minihunden som ger så mycket glädje. Hon är en gåva.

Hoppas du får en fin dag! Det är grått ute men inne kan man göra soligt! 🏖Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *