Tacksamhetens lov

En härlig ruschig helg, med inslag av lugn och ro.

Upptäckte på lördagen att jag spelat in en video från fredagens middag, då vi hade minst sagt kul, så den videon har gått i repris hela helgen, ty ett gott skratt förlänger livet, som bekant. Jag lär bli gammal…

Har fixat gran, mera blommor, vill bo i ett hav av blommor på Julen!

Hittade en matta som lyser! 🌟

Hjälpt sonen att flytta. En riktigt mysig lägenhet hittade han, så nu blir det middag där nästa helg!

En och annan julklapp har inhandlats. Några berg blir det inte, tack och lov. Tycker om att köpa något väl valt istället för en massa onödigt.

Det är viktigt att kunna tacka, tycker jag. Vad det än är man får. Ibland får jag ett ’men inte behöver du’ när jag överlämnar något. Nej jag behöver inte, såklart. Men jag kanske vill. Och de gånger jag ansträngt mig för att hitta den rätta saken som känns bra att få ge, då känns det trevligt med ett enkelt Tack.

Varför har vi så svårt att ta emot? Dålig självkänsla, ofta. Stå upp rakryggad, känn att du är värd det du får och säg tack.

Du mår bra och givaren blir glad. Enkelt!

Gäller även komplimanger! 😊

Nu väntar kunder. Vovven har somnat om efter morgonens promenad och bus, så jag får en lugn start…🐾

Ha en fin måndag! 🌺Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *