Kärleksdump och glögg

Tårarna flödade när jag såg bondens kärlekssorg i TV igår. En sån hemsk dumpning!

Så i natt har jag bearbetat både hans och mina egna bittra kärlekserfarenheter i mina drömmar. Bonden var där, och diverse ex.

Vaknade med lite tårar i ögonvrån. Tydligen ligger gammalt och ruvar även om det inte är aktuellt nu. Jag har ju som jag tidigare nämnt både blivit dumpad och dumpat mindre bra. Även om det inte kom i närheten av detta.

Hur som helst önskar jag att den fina bonden hittar sin drömtjej till slut! 💑

Snön som fallit under natten piggar upp efter drömmarna. Idag är det fullt upp med bak och matlagning inför några vänner så här på Luciadagen. 💫

Det mesta kan jag inte äta själv, 🤭 men huvudsaken de andra blir nöjda! Men visst är det konstigt att allt ’gott’ är det mjöl eller mjölk i! Nåja, jag är van och hittar substitut för mig själv. Men en kopp glögg får det allt bli!

Hoppas din Luciadag blir fin. En av mina absoluta favoritdagar på året. Idag blir det Luciasånger för hela slanten och förhoppningsvis lite vackert pianospel av gästerna! 🎄Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *