Lemonadtillverkning

Dagarna rullar på i full fart. Kunderna som vill bli julfina står på kö, och jag står på kö i butikerna. Som sagt, några väl valda klappar. Hittade ett par härliga tofflor till sonen, något han pratat om i ett par år… äntligen slipper han frysa om tassarna.

Gick förbi en butik där en av mina favoritbloggare sålde sina produkter varav några jag blev ägare till. Fick en pratstund med henne, denna vackra varelse, hon undrade nog vem den svettiga tanten med arton kassar och hund var. Och en kram ville tanten ha. Hoppas jag inte skrynklade till hennes klänning?! Har aldrig känt mig så malplace’. Omgiven av henne och unga grabbar i kostym och med bubbel i glaset. Men skönt ändå i min ålder att slippa bry sig! (Kanske bara lite längta tillbaka till ungdomen…).

Min mage är inte hundra än, och jag längtar till januari då jag får rena kroppen ordentligt. Självklart kan jag börja nu men det är minst sagt svårt i dessa dagar i december. Januari är för mig en månad som är en transportsträcka fram till något gladare! 😀 passar det bra att rena, rensa, börja om.

Så om jag fått citroner i överflöd i år, väljer jag att göra lemonad av dem. 🍋 Eller min favorit, citronpaj. Något bra ska komma ur det här. Det kan inte vara meningen att man ska ha problem som känns oöverstigliga, om man inte kan övervinna dem och hjälpa andra?!

Vad brottas du med? Vad har du i livet som återkommer och som du behöver ta itu med? Finns det någon du kan hjälpa om du tar steget? Skulle det ge ditt liv mening?

Jag behöver mening i livet och vill ge till andra. Det är det som känns mest meningsfullt.

Just nu händer det mycket i livet för mina barn. Omvälvande saker. Att finnas för dem är nummer ett och otroligt meningsfullt. Moderskärleken är starkare än allt.

Och kärleken till lillskiten är inte så liten den heller. Bäst är att hon skapar kontakter med okända. Känner du dig ensam, köp en hund! Finns många övergivna, t ex på hundstallet. Då får du en vän för livet.

Happy Wednesday!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *