Thank you for the music

Jag är inne i en musiknostalgiperiod. Puh, långt ord. 😅

Tänk vad musik spelar roll i vårt liv. Även om vi inte tycker om musik (jo, det finns dem som inte gör det) väcks ju minnen till liv för oss alla av en musiksnutt.

Du kanske hör musik när du går förbi en butik och minns din första pojkvän, när ni var på er första dejt.

Några toner i en hiss förflyttar dig till den där festen som spårade ur och polisen fick komma…

Vi blir glada av musik, ledsna, känslosamma, nostalgiska. Är du en av dem som sätter på Sting när du har kärlekssorg? Eller country när du överlycklig över det nya jobbet vill skutta av dig?

Det finns en låt jag aldrig glömmer men aldrig verkar hitta igen…det var på lägret sommaren 1975, jag var där i fyra veckor och låten spelades av de tre år äldre lägerledarna flera gånger i veckan. Jag älskade den. Nåt med hanky panky… 🎼

Har letat mig fördärvad efter den men hittar den inte. Skulle den spelas någongång någonstans när jag råkade gå förbi skulle jag på en sekund förflyttas till skärgårdsön och alla dofter och minnen under de veckorna… Önskar att det händer.

Imorgon är det Happy New Year med ABBA jag önskar mest. Älskar den.

Vilken låt får du rysningar av? 🤩Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *