Blodbuss och orkidéer

Dagen började med ett sms som berättade att det är brist på just min blodgrupp, och att blodbilen väntar i centrum.

Jag har gett blod i 25 år men hade inte tänkt just idag när Alfrida blåser allt vad hon kan ute 💨…men gav mig iväg.

Efter en halvtimmes väntande fick jag beskedet att jag inte får lämna idag! Jag hade både gjort koloskopi och fått akupunktur i år. (Eller ja, förra året.)Två fel.

Konstiga regler, de kinesiska akupunktörerna är ju utbildade under åratal till skillnad mot de flesta svenska. Men men, en från svensk sjukvård skulle det vara…🙃

Så jag får vänta tre månader till. Åkte hem och drack min sellerijouce, efter en tur till den lite billigare matkedjan.

Min lokala handlare tar 35 kr knippet för selleri, så det går bort.

Jag kommer att lägga till en hel del frukt och grönsaker, för övrigt vill jag ha min kyckling och fisk och någon enstaka köttbit.

Råris istället för vanligt, rotfrukter.

Aloe Vera morgon och kväll.

Denna vecka, och alla kommande ska jag göra storkok och frysa in, proteinet. Sedan är det bara att lägga till spenaten, avokadon etc. Lätt som en plätt! 🥑

Åh vad jag ser fram emot detta. Mer planering helt enkelt och rensa ut kyl och skafferi på det som går bort; rapsolja, tomater, ägg…trodde jag inte men så är det.

Jag mår lite bättre i magen redan och har man en en-kilos hund på magen mår den ännu bättre. Healing inifrån och utifrån.

Min orkidé som jag var på väg att slänga ville inte alls bli sopor så den slog helt plötsligt ut och visade att livet går vidare trots att det ser mörkt ut ibland. Fina blomma, ska vårda dig ömt! Tillsammans med alla miljoner amaryllis och hyacinter jag köper på superrea nu!

Kram och godnatt om en stund. 🤗Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *