Lata dagar

Idag har vi varit lata. Bra timing när matte och vovve är lata samtidigt. Kan man bli annat med detta januariväder ute. Men älskar att bona in mig i soffan och njuta av levande ljus och min fina julgran. 🎄 Vill aldrig slänga ut den!

Jag har ägnat dagen åt att läsa nya boken jag fick på posten; Medial läkning, kostguiden.

En fortsättning på den förra och här med recept. Texten är fantastisk att läsa, författaren berättar exakt vad varje frukt, grönsak och krydda hjälper i kroppen. Så visst känns det som medial läkning, det här är inte vilken receptbok som helst. Den är magisk…🧚‍♀️

Askan var rätta ordet…

Nu är ju inte det här någon matblogg men ska man må bra i magen är ju kosten nr ett. Och när man slipper pekpinnar i en bok som bara är skriven av ren kärlek känns det helt plötsligt enklare att lägga om kosten.

Jag har stunder dock då jag rivs av sockermaran…det är då sådana här påsar inköps fem i nio på kvällen. Jag är inte stolt över det men tänker inte låtsas att jag är duktigare än vad jag är.

Jag har ett starkt sockerbehov och det är vissa dagar som knark. Känns som att behovet går upp och ned med hormonerna. Lite pms-styrd helt enkelt även om den perioden är över i mitt liv…😈

Ikväll blev det kyckling i all enkelhet. Gott tyckte både jag och lillan.

Citronkyckling med råris spenat avokado

Ikväll lägger vi oss tidigt för imorgon har vi program. Hej då fredag! 👋Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *