Änglar och chokladmums

Idag har jag haft besök av min ängel Helena. Ett möte med henne och då och då är nödvändigt för mitt sunda förnuft. Hon är en vandrande healingkraft, och våra samtal kan pågå i evigheter.

Vi la lite änglakort och guidade varann i livets mysterier. Ibland behöver man lite andlig vägledning, eller hur? Det är lätt att fastna i saker och ting och man kan behöva en liten knuff för att ta sig framåt.

Imorgon sätter min knuff fart, bl a att schemalägga mina dagar och på så sätt få mer gjort.

Jag hade gjort lite nyttigt godis ur min nyaste hälsobok: mörk choklad med kokosolja, lönnsirap och gojibär. Gott!

Låt stelna i frysen en stund

Så blev det en kladdkaka på mandelmjöl också… vad vore livet utan choklad?!

Jag brukar inte boka in något på söndagar, det är min vilodag, men Helena är ett undantag. Att få besök av en ängel säger väl ingen nej till. 😉

Jag ska sova nu så jag snart får frukost! Bästa måltiden på dan. Jag har dock fått lite illamående efter mina sellerdrinkar nån halvtimme innan frukost, och det sa Helena kan bero på att levern är överbelastad och behöver rensas ordentligt. Så jag ska skära ned storleken på glaset och ta det i lugnare takt.

Nu sätter jag i mina blekskenor i munnen så jag vaknar med vita fräscha tänder! Fåfäng, någon…? 🤔😬

Godnatt! 🌜Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *