Pannkakstårta

Idag har varit en Pettsondag hela dan. Han ska göra pannkakstårta till Findus och för att kunna göra smeten måste han ha ägg och för att kunna köpa ägg måste han cykla och cykelnyckeln ligger längst ned i brunnen och….i all evighet.

Precis som jag har regelbundna Papphammar-dagar har jag regelbundna pannkakedagar. Då är det som att Universum bestämt sig för att allt, jag menar allt, ska haka upp sig.

Igår satt jag på café och gjorde ett fint schema i min glitterbok. Idag var dagen D då mitt schema skulle invigas. Det var nästan som jag hörde pukor och trumpeter när jag ivrig vaknade i morse.

Men det är som förgjort när datorn krånglar, internet krånglar, telefonköerna för hjälp är evighetslånga…Man kommer ingen vart!! 😤 Hade allt bara funkat hade jag fått viktiga saker gjort idag.

Jag blir så arg. Det är som att gå in i en vägg och bli stående där. Tyvärr känner jag mig lite korkad också, jag är ju inte så haj på tekniken.

Om ett par dar kommer rautern jag beställde i mitt koleriska tillstånd 😡, då ska vi se om wi-fi här hemma kan speeda upp saker och ting.

Här klaras i alla fall kosten av bra, istället för att tänka att jag ska utesluta saker tänker jag att jag tillägger saker. Vilket jag gör. Och byter sakta men säkert ut olika livsmedel.

Det blev en köpt rawfood-boll till kaffet, men här ska bakas egna.

Och som kvällsmat en mastig smoothie på avokado, melon, blåbär, ananas och kokosmjölk. Mättar ordentligt!

Imorgon tar jag nya tag. Har man ett schema så har man. 😉Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *